“For Friheden og For Fædrelandet”

På fem år har vi startet en folkebevægelse

Venskaber for livet!
I Nye Borgerliges Ungdom skabes venskaber, der varer evigt!  Vi gør meget ud af at inddrage nye medlemmer - og du bliver hurtigt en del af fællesskabet!
Sociale aktiviteter!
Nye Borgerliges Ungdom afholder månedlige nationale arrangementer af både festlig, politisk og dannelsesmæssig karaktér! Der er noget for alle typer!
Klogere på dig selv!
Som medlem er der rig mulighed for at blive klogere på både dig selv og samfundet! Du behøver intet vide som nyt medlem! Det politiske lærer man hen ad vejen!

Nye Borgerliges Ungdom er en forening for unge borgerlige mennesker, der ønsker et frit, selvstændigt Danmark. Et Danmark, hvor vi er bevidste om, at vores kultur og samfund er skrøbelige organismer, som vi skal overlevere til næste generation.

Find os lokalt

Find din nærmeste lokalforening af Nye Borgerliges Ungdom – og find ud af, hvor vi er placeret rundt om i landet. Måske har du lyst til at deltage i et arrangement for at finde ud af, om et medlemskab kunne være noget for dig?

I Nye Borgerliges Ungdom debatterer vi åbent og ærligt om de problemer, vores samfund står overfor. Vi kæmper for mere økonomisk frihed og mindre offentlig styring. Meld dig ind i kampen for frihed og fædreland i dag!