Hvor gammel skal man være for at være medlem?
Du kan melde dig ind i NBU, hvis du er fyldt 12 år og endnu ikke fyldt 30 år.
Hvilken lokalforening tilhører jeg?
Når du melder dig ind, kommer du automatisk til at tilhøre den lokalforening, som din bopæl hører under. Der er i øjeblikket enten Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Fyn, Sydvest-Sjælland, København eller Nordsjælland. Er du i tvivl, skriv da en mail til formand@nbung.dk
Hvad koster et medlemskab?
Et medlemskab af Nye Borgerliges Ungdom koster 100 kroner om året. Med i pakken får du dog et gratis og fuldt medlemskab af Nye Borgerlige til en værdi af 300 kroner.
Hvad kræver et medlemskab af mig?
Det kræver ikke noget af dig at være medlem, og du bestemmer helt selv, hvor aktiv du gerne vil være. Nogen er blot medlem af vores Facebook-gruppe for at følge med, andre kommer til alle aktiviteter, nogen kommer en gang i mellem og andre er blot medlem for at støtte op om vores arbejde.
Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger?
Hvis du vil ændre din adresse, mailadresse eller dit telefonnummer, kan du skrive en mail til kasserer@nbung.dk eller formand@nbung.dk. Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at få ændret dine kontaktoplysninger.
Bliver jeg også medlem af Nye Borgerlige, hvis jeg melder mig ind i NBU?
Ja, det gør du. Helt gratis!