Nye Borgerliges Ungdom - Landsmøde

30. marts 2024 kl. 12.00 i Fredericia

Årets begivenhed

Landsmødet afholdes hvert år i marts måned og er årets helt store begivenhed! Her sættes den politiske og organisatoriske retning for ungdomspartiet det næste år frem, og medlemmer fra hele landet mødes for at diskutere politik og feste med hinanden! 

Landsmødet i detaljer

Landsmødet i Nye Borgerliges Ungdom afholdes endnu engang i Fredericia Idrætscenter, hvor vi sidste år havde et fantastisk landsmøde i gode rammer!
Landsmødet kendetegnes som altid ved politiske taler, valg af ungdomspartiets ledelse og ikke mindst fest og hyggeligt samvær! 
Her mødes medlemmer fra hele landet for at drøfte  organisationens strategi, tale om det forgangne år og møde hinanden på tværs af lokalforeninger og geografiske skel!
Mødet starter kl. 12.00, og alle medlemmer der har betalt kontingent i det foregående år, har møde- og stemmeret. Der kan være medlemmer fra Nye Borgerlige der er inviteret, som er tidligere medlemmer fra Nye Borgerliges Ungdom. Disse medlemmer har hverken tale- eller stemmeret under hele dagsmødet.
Landsmødet indledes med velkomst, fællessang og regnskabsaflæggelse, hvorefter den officielle dagsorden og politiske drøftelse skydes i gang! Under mødet serveres der frokost for de fremmødte medlemmer, der ved samme lejlighed får mulighed for at socialisere & købe øl/sodavand.
Når den politiske dagsorden er overstået, kåres årets lokalforening, hvorefter foreningens ledelse for det næste år vælges. 
Alle medlemmer har mulighed for at indsende forslag til landsmødet – både politiske og vedtægtsmæssige ændringsforslag.
Mange medlemmer glæder sig til særligt den politiske drøftelse, hvor medlemmer har indflydelse på foreningens politiske program og holdninger, når det kommer til alt lige fra økonomisk politik, udlændinge- skat eller EU. 
Uenighederne er både små og store – men debatten er uanset hvad er både lærerig og spændende!
Sidst på eftermiddagen suspenderes landsmødet, og medlemmerne klæder om til den efterfølgende fest. Der er ikke dresscode, men mange mænd har jakkesæt på, og kvinder kjole.
Resten af aftenen står på lækker mad, musik, fest, øl & hyggeligt samvær! 
Vi glæder og meget til at se dig i Fredericia den 30. marts til et brag af et landsmøde! 

Download dagsorden som PDF

Hent dagsordenen ned som en simpel PDF, du kan printe ud, overstrege og medbringe til landsmødet. Der vil ikke være udprintede dagsordener tilgængelige til landsmødet.

Praktisk vejledning

Her kan du tilmelde dig landsmødet, finde overnatning samt indsende ændringsforslag til vedtægter eller politik.

Her kan du tilmelde dig landsmødet - og tilkøbe både frokost og aftenfest for blot 100,-
Find overnatning til landsmødet Der er flere billige alternativer - lige fra hotel til AirBNB.

Her foregår landsmødet

Transport til landsmødet

Der er flere muligheder for transport til- og fra landsmødet. Mulighederne for offentlig transport er gode, ligesom mange medlemmer er behjælpsomme med at give et lift, hvis de skal i samme retning. Der kører tog til Fredericia station – og busser derfra og direkte til idrætscenteret med jævne mellemrum. 

Dine muligheder:

Tryk på nedenstående knap for at lave et opslag på vores medlemsgruppe om mulighed for samkørsel til landsmødet. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.