Sådan betaler du

For at gentegne dit medlemsskab af foreningen, bedes du betale det årlige kontingent på 100 kroner. Dette kan gøres på følgende måder:

Betalingsmuligheder

Kontingentet på 100 kroner kan betales ved brug af Mobilepay til nummeret 10203 eller ved en bankoverførsel, hvor oplysningerne er:

REG: 9570

Konto: 0011840140
Ved bankoverførsel, bedes du sende et billede af kvitteringen til
Kasserer@nbung.dk

Husk at notere dit fulde navn, din mailadresse og dit telefon-nummer i tekstfeltet på Mobilepay eller Bank.

Nye Borgerliges Ungdom er en ung organisation med begrænsede midler både økonomisk og administrativt. Af logistiske og praktiske hensyn, er vores system i ungdommen derfor indrettet sådan, at kontingentet opkræves hvert år i januar.

Vi kan ikke håndtere løbende opkrævninger for alle medlemmer med vores system, og det er derfor nødvendigt, at opkrævningen foregår kollektivt på et bestemt tidspunkt i året, hvor vi kan lægge en koordineret indsats for genbetalinger.

Det kan ramme førsteårsmedlemmer, hvis de har meldt sig ind sent på året (eksempelvis i oktober), men derefter vil kontingentet som sagt blive opkrævet hvert år i januar. Normalt råder vi af samme årsag aktivt medlemmer via hjemmesiden til at vente med betaling, hvis vi skriver november eller december måned. 

Kontingentet skal derfor betales nu i Januar - og vil derefter først blive opkrævet igen om et år. Uanset hvad er et ungdomsmedlemskab billigere end et voksenmedlemskab på 300,-/år! 

Er du en af de få, der har meldt sig ind det sidste halve år - og derfor undrer dig over at blive opkrævet nu, håber vi blot, at du alligevel har lyst til at gentegne dit medlemskab ! 

Vi glæder os nemlig at se dig til en masse spændende sociale og indholdsrige arrangementer og aktiviteter her i foreningen!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.