Klimarelaterede dødsfald bliver færre og færre – ikke flere

KlimadødVI

Aktivister taler konstant om den eksistentielle trussel, klimaforandringerne udgør, og de dødsfald, naturkatastrofer påfører – men de formår aldrig helt at opgøre disse dødsfald. En grund er, at det er lettere at bøje dataene om katastrofefrekvens end at bøje dødsstatistikker. Dødstallet fortæller en meget klar historie: Folk er mere sikre mod klimarelaterede katastrofer end nogensinde før.

Efterhånden som verden er blevet rigere, og dens befolkning er vokset, er antallet og kvaliteten af ​​strukturer og forhindringer, i vejen for oversvømmelser, brande og orkaner, steget.

Økonomisk vækst og teknologisk innovation har isoleret alle slags mennesker fra oversvømmelser, tørke, vind, varme og kulde. Mennesker er ret gode til at tilpasse sig deres miljø, selvom det er under forandring. Husk det, når du ser en anden bekymret overskrift om klimakatastrofer.

Kilde: https://www.wsj.com/articles/climate-activists-disasters-fire-storms-deaths-change-cop26-glasgow-global-warming-11635973538?fbclid=IwAR3dEI2C9T0APIYx7mvtiIpEVVwpHkCA7M4DXVLWwSy3A_WyYMLU0NRzi9c

Relateret indhold

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.