Julefrokost

Kontaktperson:

Kære medlemmer! I inviteres hermed til julefrokost lørdag den 25. november klokken 18.00 I år bliver julefrokosten holdt på Café Guldhornene i hjertet af København.

Aftenen vil byde på en stor og lækker julebuffet, 3 timers fri bar samt hyggeligt samvær. Efter de 3 timers fri bar vil der være mulighed for at tilkøbe øl, sodavand drinks mm. 

Programmet for aftenen lyder: 

18.00 – Velkomst 

18.30 – Julebuffet og fri bar 

21.30 – Julebuffet og fri bar lukker 

22.00 – Café Guldhornene åbner for andre danseglade gæster. Der er også åbent for at tage videre et andet sted byen, hvor Musen og Elefanten eller Toga er oplagte favoritter. 

Da julefrokosten bliver afholdt på Café Guldhornene er det desværre kun de medlemmer som min. er 18 år., der har mulighed for at deltage i arrangementet.

For at tilmelde sig julefrokosten, skal der overføres 250 kroner på MobilePay til nummeret 989950. I kommentarfeltet skal du skrive dit navn samt “Julefrokost” 

Vi glæder os til at se en masse juleglade nissemænd og nissepiger til en dejlig aften.

S.u. den 21. oktober klokken 20:00

Bedste hilsner NBU Storkøbenhavn, Aktivitetsformanden og resten af FU

Andre begivenheder

Ordinær generalforsamling NBU Sydjylland

Kære medlemmer.   Det er blevet tid til generalforsamling i NBU Sydjylland,   Generalforsamlingen afholdes i Telde. Adressens oplysninger findes i begivenheden her   Dagsordenen ...
Se begivenhed

Landsmøde 2024

Landsmødet i detaljer Landsmødet i Nye Borgerliges Ungdom afholdes endnu engang i Fredericia Idrætscenter, hvor vi sidste år havde et fantastisk landsmøde i gode rammer! ...
Se begivenhed

Forårslejr

Sæt X i kalenderen til næste års forårslejr d. 05/04 – 07/04-23 Info kommer senere
Se begivenhed
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.