Gallafesten 2022

Kontaktperson:

Kære medlemmer

I inviteres hermed til gallafest lørdag den 27. august klokken 17:00-02:00. Aftenen vil byde på en lækker gallamiddag, underholdning, dans og hyggeligt samvær. Der vil være bar, hvor der kan købes øl, vin, sodavand, drinks og shots til billige priser. Festen afholdes i Tårnby på Sjælland. Adressen er Kirstinehøj 23a, 2770 Kastrup.

Der er 80 pladser til arrangementet, så det er bare om at få meldt sig til – først til mølle! Der er mulighed for at medbringe en plus one, hvis man ønsker det. I tilmelder jer gallafesten ved at overføre 250 kroner på MobilePay, til nummeret 677713. I kommentarfeltet skal I skrive navn. Medbringer man en plus one, skal man huske også at betale for denne. Når aftenen lakker mod ende, vil der blive bestilt taxaer, som kører ind mod byen. Man skal dog være opmærksom på, at turen bliver på egen regning. Vi glæder os til at se mange gæve, fædrelandskærlige kvinder og mænd i deres stiveste puds til et brag af en fest.

Programmet for aftenen lyder således:
17:00 – Velkomst
18:00 – Gallamiddag og underholdning
20:00 – Fest
Dresscode: gallatøj S.U. den 6/8-2022 kl. 12:00

Bedste hilsner aktivitetsformanden og resten af FU

Andre begivenheder

Sommerfest og kandidat kickoff

Kære alle  Lørdag den 25 juni afholder NBU i samarbejde med vores tidligere landsformand og nuværende spidskandidat på Fyn Mikkel Bjørn, et brag af en …

Se begivenhed
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.